Weeekendmorgenmad på 10 minutter: Fuldkornsrisflagegrød

grodFor mig er morgener normalt mest af alt er kapløb med tiden – jeg forsøger mig normalt udi kunsten at spise, lægge make-up og drikke et par kopper kaffe nærmest simultant. Det gør også, at min morgenmad til daglig typisk er ret kedelig – men noget af det, jeg elsker allermest ved ferie, weekend og morgener med god tid er at spise lækker morgenmad. Skal det ikke være hjemmelavede boller, laver jeg altid denne nemme og lækre grød. Lav den hvis du, ligesom mig, eeeelsker risengrød og ville ønske, du kunne spise det året rundt. 

Til “lynrisengrød” til 1 person skal du blot bruge:

  • 1,5 dl fuldkornsrisflager (kan købes i de fleste større supermarkeder)
  • 2,5 dl mælk
  • 0,5 dl vand
  • et nip salt
  • 1 spsk vaniljesukker

Kom det hele i en gryde og lad de småkoge under omrøring i ca. 3 minutter. Sæt låg på og lad det trække ca. 4 minutter. Hvis du vil have grøden tykkere, kan du komme lidt mere mælk ved. Server med smørklat og kanelsukker og nyd en lille smule julestemning hele året rundt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s