Johns Hotdog Deli – gourmet hotdogs i Kødbyen

Johns Hotdog Deli
København er på mange måder et dejligt sted – og selvom det er utroligt klichéfyldt at sige, så synes jeg faktisk, at jeg bor i verdens bedste by! Noget af det, jeg elsker ved København er vores fantastiske spisesteder og specialforretninger. Derfor vil jeg gennem en række indlæg give mine bud på de bedste madsteder- og forretninger i København!

Forleden gik jeg en tur på Vesterbro og kom i tanke om, at John fra hotdog-vognen på Axeltorv har åbnet en Hotdog Deli i Kødbyen – og hvis der er en ting, jeg elsker, er det en god hotdog! Efter første besøg stod det klart for mig, at den lille deli bliver et sted, jeg kommer til at besøge rigtig tit. 

Johns Hotdog DeliKvalitet og god smag er virkelig i højsædet hos John, hvor pølserne kommer fra Hallegård-slagteren på Bornholm eller en lokal slagter, der også holder til i Kødbyen og de virkelig, virkelig lækre pølsebrød er selvfølgelig bagt med smør!

Konceptet på Johns er simpel: man vælger sin pølse ud fra de lækre varianter – jeg har prøvet et par af dem, og jeg kan virkelig anbefale varianten med ramsløg og bacon. Man får udleveret pølse og brød, og så kan man selv bygge sin hotdog med lækre relisher, sylt og sauce (bla. en ABSURD god remo!). Til frokost kan du få en menu med hotdog, fritter og drikkevarer til sølle 75 kr., som må siges at være virkelig billigt i København. 

1

Hver gang, jeg har været på Johns, har jeg fået virkelig, virkelig gode service, og de er simpelthen så hjælpsomme og søde. Jeg forestiller mig, at Johns Hotdog Deli bliver et sted, hvor jeg vil komme med venner, når vi har brug for et billigt og virkelig godt sted at mødes til noget god mad og en øl.

IMG_9147

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s